Aktivt diskutera…

Jag är en enkel person
med en komplicerad hjärna..

Tant Anna lyssnade på radion – det pratades hur man skulle få in fler kvinnor i e-sportsammanhang. Killen man intervjuade sa att man ”aktivt diskuterade” denna fråga.

Tanten undrar – vad betyder det? Att man är oense och alltså debatterar detta ämne dagligen? Att man gör sitt bästa för ATT diskutera frågan? Gör man överhuvudtaget något vettigt – eller sa han bara så för att vi skulle tro att man faktiskt tänkte göra något.

Tanten läste sedan en debattartikel som handlade om en ny lag där debattören hävdade att lagen var ”ett kraftfullt slag i luften” å även om tanten förstod att skribenten troligen menade att vara lite skojig så gjorde det ändå att tanten liksom fastnade i vilken skillnad det möjligen kan vara på ett vanligt och ett kraftfullt ”slag i luften.” Märks det överhuvudtaget att hen liksom tar i?

En av tantens tidigare chefer sa på skoj att ”vi avvaktar kraftfullt” – vilket är lika knepigt det – men där var det helt klart meningen att tanken var att vara skojig. Det tänker tanten att det inte riktigt var med de andra.

Så meningslöst tänker tanten och tar en kopp kaffe till..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.