Intelligent liv?

Tant Anna ser då och då på nyheterna och ser politiker på en mycket hög nivå som uttalar sig om ditten och datten. Tanten blir ibland ytterligt fundersam och tänker att egentligen är det kanske dumt att söka intelligent liv i rymden, vore det inte smartare att söka det på jorden…

Tanten tänker särskilt på den trumpne Trump som bor på andra sidan vattnet. Tanten förstår inte riktigt vad han egentligen gör hela dagarna. Han verkar mest reta upp folk – eller skrämma dem. Eller avskeda dem.

Han verkar heller inte riktigt ha förstått att han nu är vald, om än med mycket liten marginal, eftersom han mest verkar fara omkring på stora kampanjmöten istället för att utöva den makt han har. Men det kanske man egentligen ska vara glad för, tänker tanten.

Tanten noterade i veckan att en av hans, iofs avskedade, vapendragare inte verkade ha koll på att USA befolkas av ett urfolk och senare även av invandrare för när intervjuaren påstod just det så svarade Mr Bannon: ”You couldn’t be more dead wrong. America was built on her citizens.” (i60 minutes )

Tanten skakade på sitt huvud och muttrade ojojojoj…

Den trumpne Trump och hans kompisar har hunnit ställa till med både det ena och det andra under tiden han suttit i Vita Huset men ofta verkar han regera i twitterformat vilket sällan ger ett bra resultat. Tanten tänker att beslut som tas i det stora landet borde innehålla mer text än 140 tecken. Kanske, tänker tanten, är det så illa att karln inte klarar av att tänka i längre sammanhang än just 140 tecken.

Om det är så, tänker tanten, då är världen riktigt illa ute!

Den oroande tanken tänker tanten och försöker lugna sig med en kopp kaffe till..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 + nio =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.