Skitsak…

Som tant Anna skrivit tidigare så bor tanten då och då på hotell och förutom irritation på saltkar så kan tanten blir irriterad när hon besöker toaletten i det rum tanten tillfälligtvis bebor.

Detta beror på hur toalettpappershållaren är lokaliserad i förhållande till toalettstolen.

Tanten undrar hur de som sätter upp dem egentligen ser ut – kroppsmässigt – eftersom toalettpappret oftast är lokaliserat snett bakom själva toalettstolen, oftast längst ut i hörnet mot den andra väggen – det är alltså rätt långt till pappret. Det innebär att när tanten gjort det tanten brukar göra på toa och behöver torka sig där bak så krävs en rotation av kroppen utöver det vanliga för att nå pappret. När tanten till slut når pappret så får tanten bara loss en ytterst liten bit eftersom tanten måste ta i, å dra till, och då går pappret sönder..

Ibland är ju tanten smartare, och plockar ut pappersrullen och placerar den på närmare håll. Dock är det inte alltid som tanten tänker till före.

På ett enda hotell har tanten sett att toalettpappret var placerat under tvättstället framför toalettstolen. Tanten tänkte då att den som kom den briljanta idén till upphängning torde varit quinna i tantens egen ålder!

Så tänker tanten och tar en kopp kaffe till.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × tre =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.