Fel frys..

Strax innan påsk såg tanten ett uttalande från en matexpert (fast tanten tänker att den personen borde kalla sig något annat) som menade på att det går utmärkt att ha ett ypperligt påskbord även utan ekonomiska medel – det är ju bara att rensa frysen på sånt som man sparat för att ha vid nåt speciellt tillfälle. Grejer som hjortron, löjrom eller varför inte en älgstek som ligger där och skräpar.

Tanten reagerade som vanligt med att sätta kaffet i halsen men bestämde sig för att inte reta upp sig denna gång. Människan visste uppenbarligen inte bättre – så var det bara.

Men så läste tanten Dagens Nyheter att det fanns en annan som reagerade på samma sätt som tanten och det var så bra skrivet att tanten bara måste få delge Susanne Nyströms text. Ledaren är inte låst så det går bra att klicka på länken ovan.

Hon skriver bl.a.: ”…eftersom jag tycker att man ska lyssna på experter gick jag på långfredagen hoppfull in i köket. Om lyxmåltider har en tendens att gömma sig i frysar i största allmänhet borde väl inte min vara sämre, tänkte jag – bara för att upptäcka att jag uppenbarligen letade i fel frys.”

Tanten tänker att det var nog många som letade i fel frys om hen följde denne experts råd…

Så tänker tanten och tar en kopp kaffe till..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 − 7 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.