Det var bättre förr!

Tant Anna fick ett paket för någon dag sedan. Tanten travad iväg till ICA för att hämta ut det, väl där fick tanten veta att hon minsann var på fel ställe, det var på Coop paketet fanns..

Tanten tänkte att – ”det var då som själve f-n”, men spatserade iväg till rätt ställe. När tanten gick därifrån tänkte tanten att bara på den korta sträcka som avverkades i det lilla samhälle tanten bebor så såg hon tre ställen som lämnar ut paket. I samhället torde det finnas minst fyra ställen nuförtiden där paket kan hamna. Om tanten läst lite noggrannare på det meddelande som aviserade paketet så hade tanten gått rätt från början men tanten minns ändå med förtjusning den tiden då det räckte att gå till ett ställe för att få ut sitt paket. Eventuellt hade paketet på den tiden kommit med bussgods så det kunde finnas på ett ställe till. Dock fortfarande bara hälften av de ställen som det finns på idag.

Tanten tänker att det är egentligen detsamma med medicinerna nuförtiden. De kan också köpas på många olika ställen, och det förvånar tanten att människor då blir upprörda över att apoteken har sämre öppettider och sämre lager än förr. Klart de har – det säljs ju mediciner både här o där så enda anledningen att gå in på apoteket idag är ju egentligen om man har receptbelagda mediciner.

Tant Anna tänker att det enda som känns tryggt numera är systembolaget. Där har man inte outsourcat alkoholhanteringen – än – som tur är!

Det var bättre förr, tänker tanten, och tar en kopp kaffe till..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.